ΑΚΕΘ

Τα νέα μας

Ανακοινώθηκε το οριστικό μητρώο ωφελουμένων στο πλαίσιο της πράξης: «Συμβουλευτική, Υποστήριξη, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30-49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής»

epidotoumeno

Σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκε το οριστικό μητρώο ωφελουμένων στο πλαίσιο της πράξης: «Συμβουλευτική, Υποστήριξη, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30-49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής», σύμφωνα με τους όρους της αριθ. 1/2020 Πρόσκλησης.

Το ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ως εγκεκριμένος Πάροχος και έχοντας μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης δια ζώσης και εξ αποστάσεως, διαθέτοντας δική του πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης (lms) στην ιστοσελίδα www.aketh.gr σας ενημερώνει ότι πρόκειται να υλοποιήσει το Voucher 30-49.

Όσοι επιτυχόντες επιθυμούν να συνεργαστούν με το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας, θα πρέπει να επικοινωνήσουν  είτε ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΚΕΘ (www.aketh.gr) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο: 2431024697, είτε αυτοπροσώπως σε συνεννόηση με το ΑΚΕΘ.

Ειδικότερα, αντικείμενο της κατάρτισης είναι η απόκτηση από τους ωφελούμενους ανέργους, γνώσεων και δεξιοτήτων σε επαγγελματικές ειδικότητες και εξειδικεύσεις των κλάδων:

  1. μεταποίησης/βιομηχανίας, κατασκευών,
  2. υγείας – πρόνοιας,
  3. τουρισμού και επισιτισμού

 

Η δράση θα υλοποιηθεί με το σύστημα επιταγής κατάρτισης (training voucher) και περιλαμβάνει:

  1. παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής συμβουλευτικής (4 συνεδρίες)
  2. παροχή υπηρεσιών συνεχιζόμενης επαγγελματικής θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας διακοσίων (200) ωρών σε ειδικότητες των ως άνω κλάδων αιχμής,
  3. πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης, και
  4. πρακτική άσκηση -on the job training- συνολικής διάρκειας τριακοσίων ογδόντα (380) ωρών.

Εκπαιδευτικό επίδομα

Το εκπαιδευτικό επίδομα που θα λάβει ο κάθε ωφελούμενος είναι 2.520€

Οι ενδιαφερόμενοι-επιτυχόντες μπορούν να ενημερωθούν και να δηλώσουν συμμετοχή στο «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ»:

Share this post

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Print

Άλλες ειδήσεις μας

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα για εργαζόμενους ΛΑΕΚ 1-49 202

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις των εργαζομένων για τα επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ΛΑΕΚ 1- 49.Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν: Α)Εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό 1-49 άτομα.

Read More »

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στους δήμους

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στους δήμου. Όσοι επιθυμείτε να ενημερωθείτε, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το ΑΚΕΘ στα τηλ.: 2431024697 –

Read More »

Κρατήστε επικοινωνία

Αφήστε μας το e-mail σας για να μαθαίνετε νέα μας.