ΑΚΕΘ

Τα νέα μας

Δραστηριότητα Κατάρτισης στο πλαίσιο του Προγράμματος Log on Back to Life

Στο πλαίσιο του LOG ON BACK TO LIFE, 14 καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την Ιταλία, τη Ρουμανία και την Τουρκία φιλοξενήθηκαν στα Τρίκαλα και στις εγκαταστάσεις του ΑΚΕΘ την εβδομάδα 17 με 21 Ιουνίου. Οι καταρτιζόμενοι ενημερώθηκαν για την ανάπτυξη και τη χρήση της υποστηρικτικής πλατφόρμας για γονείς και καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την πρόληψη του φαινομένου του Εθισμού από το Διαδίκτυο, ενώ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά στη διαμόρφωση της καμπάνιας για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για το φαινόμενο του Εθισμού στο Διαδίκτυο, μέσα από την δημιουργία ραδιοφωνικών σποτ στις γλώσσες των εταίρων.

Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον υπεύθυνο του στούντιο ηχογράφησης του Κέντρου Έρευνας Μουσικής Μουσείο Τσιτσάνη κο Στέλιο Καραγιώργο και το Κέντρο Λαογραφικής Έρευνας «Απόλλων» Τρικάλων, η συμβολή των οποίων ήταν ιδιαίτερα σημαντική κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κατάρτισης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του ευρωπαϊκού σχεδίου LOG ON BACK TO LIFE παρακαλώ όπως επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: logonback2life.eu

Share this post

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Print

Άλλες ειδήσεις μας

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα για εργαζόμενους ΛΑΕΚ 1-49 202

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις των εργαζομένων για τα επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ΛΑΕΚ 1- 49.Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν: Α)Εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό 1-49 άτομα.

Read More »

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στους δήμους

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στους δήμου. Όσοι επιθυμείτε να ενημερωθείτε, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το ΑΚΕΘ στα τηλ.: 2431024697 –

Read More »

Κρατήστε επικοινωνία

Αφήστε μας το e-mail σας για να μαθαίνετε νέα μας.